Med egne ord
Konfirmationen betegnes som en bekræftelse fra den unge selv, om at det medlemskab af Den danske Folkekirke som forældrene sørgede for blev erhvervet ved dåben, ønskes konfirmeret/bekræftet.
Imidlertid går bekræftigelsen (la: confirmatio = stadfæstelse / bekræftelse) den anden vej, fra Gud til det unge menneske om en plads i det kirkelige fællesskab.

Forud for den traditionelle konfirmation forløber 50 timers undervisning i Folkekirkens gudstjeneste samt den kristne børnelærdom.

Der er intet der slår virkelighedens beretninger. Og de kommer her. Historier og beretninger og fotoserier fra de der har været igennem både kirke og fest. Se hvordan andre har forberedt sig og fået lavet en konfirmation med en fest der skaber minder. Her er historierne fra det virkelige liv.

 


 

Vi er meget glade for de mange der lader os andre se nærmere på deres helt personlige sider.
Nogle beskriver forberedelserne mens andre fortæller om festen. Det kan være i tekst eller det kan være i billeder. Vi vil meget gerne linke til begge beskrivelser. Kommende festarrangører kan spare sig for nogle problemer som andre viser en løsning på – eller ligegyldigheden af!
Har du en side med dine fester som vi må linke til på denne måde så skriv en kommentar herunder, så kommer linket på.

2 kommentarer til “Med egne ord”

  1. Julie K siger:

    http://www.hestefolket.dk/forum/viewtopic.php?f=20&t=1342 her er billeder og tekster til en konfirmation

    1. Festbogen siger:

      Tak for det, det er kommet på listen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *