Forhindrede gæster

Pixabay

Det er uundgåeligt at nogle gamle familiemedlemmer som man sætter stor pris på, af forskellige årsager ikke kan komme til bryllupppet. Derfor vil en del af festforberedelsen også være med jævne mellemrum at sende disse personer en mail eller et brev om hvorledes forberedelserne skrider frem mod den store dag.
Vælg og fortæl om nogle ting til brylluppet, som refererer til disse personer, så de på en måde vil være til stede ved at det er deres opskrifter der er brugt til madretter, eller deres farve eller blomsterfavoritter er med i brudebuketten.

Er der familiemedlemmer på hospital eller plejehjem der ikke er mobile nok til at deltage i brylluppet, kan det være en oplevelse at lade limousinen slå et slag omkring plejehjemmet, om end så bare for at give et knus.

Ud over ikke at kunne være tilstede på grund af en træt krop, vil der også kunne være fraværende på grund af store afstande kontinenterne imellem.
Imidlertid er det muligt i dag, at lade begge kategorier være med til dagens højdepunkter med få sekunders forsinkelse, ved direkte at sende dem mobilfotos, eller sende billederne til en blog, hvor de så kan følge ceremonier og fest.

Har parret et savn af afdøde familiemedlemmer eller gode venner, kan ugen før bruges til at lægge en blomst og lade dem følge med i tankerne, eller brudebuketten kan lægges på graven efter brylluppet.