Udlejning og limousine
Holdes festen på en Restaurant eller andet Spisested, vil de ofte have alt det man normalt vil få brug for til hele festforløbet.
Har man imidlertid specielle ønsker; en karussel eller hoppeborg fordi der er mange børn, eller en flagalle fordi det er festligt, så kan det blive nødvendigt at kontakte en festudlejer – så er man til gengæld så godt dækket ind at man ofte kan vælge!

Nogle hoteller mv afholder også konferencer og har dermed mulighed for at kunne udleje mange elektroniske opfindelser der har med lyd og billede at gøre.

Holdes festen hjemme (evt. i telt) er der mange ting der skal bruges som overstiger den daglige husholdnings beholdning af service og porcelæn. Foruden alt det andet der skal bruges til at få festen til at forløbe – og så lige det der kan få festen til at blive husket.

Starter man helt på bar bund kan man leje sig frem til:
Service – gaffeltøj, porcelæn, glas mv. Borde og stole. Telt, gulv og varmekanon.
Fadølsanlæg, Grill, Softicemaskine, Lydanlæg, Lysanlæg, Toiletvogne, Popcornsmaskine, Hoppeborg, Pølsevogn, Slush-Ice, Jukeboks, Spilleautomat, Rodeotyr, TVstorskærm, Røgmaskine etc.

Både festens hovedpersoner og alle gæsterne skal oftest transporteres til og fra festen. Spørgsmålet er hvordan.

Der er mange valg omkring værtskab og gæsters transport til og fra festen.
Ud over alkoholindtagelsen har det naturligvis betydning om festen holdes hjemme hos parret, og om gæster midtvejsfra, skal de køre hjem eller overnatte som gæster langvejsfra?

At byde sin brud eller sine forældre på en transport til feststedet i en limousine, eller andet præsentabelt køretøj, vil give festen et ryk før den overhovedet er kommet i gang.

Med tanke på prisen for en fest, bør tanken lige få lov at passere, om der skal koordineres en hjemtransport for alle.
I samme tanke kommer ideen også om at afhente alle festdeltagerne (så der ikke er nogen biler der skal afhentes dagen efter). Det vil hæve festens, forberedelsen og forventningens niveau med en del grader.

Arrangøren af en fest har først afsluttet sit arbejde når alle gæsternes returnering er fastlagt i overordnede detaljer.
Værtskabet slutter først når alle gæster er nået velbeholdent hjem efter festen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *