Jukeboks Jukeboks


Har denne tekst hjulpet dig, så vurdér den gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!

Musik skal der altid til

Med en jukeboks i hjørnet vælder minderne op fra de der oplevede rockens indtog.

Jukeboksen i dag ser stadig væk ud som dengang, men indholdet er betydeligt ændret. Ikke bare musikken men også mediet der også her er blevet digital. Der er numre nok til at lade et par aftener gå med musiknumre der behager øregangen næsten uanset hvilken særpræget musiksmag man skulle ankomme med.


LÆR AF ANDRES SPØRGSMÅL OM FEST:
Længde i kirke
Spørgsmål: Kan kvindelige gæster komme i lang kjole til formiddagsbryllup? Min datter skal giftes i kirke kl. 11:.45, og vi spekulerer på om vi kan undgå at skifte til festen.
Børn i snor
Spørgsmål: Vi skal holde konfirmation og er uenig med (stort set) resten af familien. Vi mener, det er konfirmandens dag, og at små børn ikke skal rende rundt og tage opmærksomheden. Men resten af familien mener, at de skal med. …

Børn i snor Read More »


Søndag på rådhuset
Spørgsmål: Jeg vil bare høre, hvorvidt man kan blive borgerligt viet en søndag i Danmark. Jeg skal næste år giftes med min kæreste, og vi vil meget gerne giftes én bestemt dag, der betyder meget for os begge, men dagen …

Søndag på rådhuset Read More »En jukeboks har altid aktuelle hits

Med en jukeboks er man sikret de aktuelle hits og der kan spilles, lyttes og danses uafbrudt til herlighederne.

En jukeboks er en maskine. Den dæmper eller standser ikke musikken fordi der er en der rejser sig for at sige et par ord.

Mange udlejere af jukebokse har flere musikserier at vælge imellem og flere giver endog mulighed for at man kan få nogle stykker af sine egne med til aftenens samling, såfremt man har nogle rariteter der ikke indgår i de almindelige serier.