Tjek lokalavisen
Såfremt man ønsker en notits om den forestående bryllupsdag i lokalbladene, eller i andre aviser, skal der sendes en tekst og måske findes et billede – måske det gamle bryllupsfoto.
Prøv at se i de relevante medier hvorledes mærkedage sædvanligvis bliver behandlet.

Der er også mange lokalblade der giver mulighed for at sende lykønskning til bekendtes store dage, med tekst og billede, måske for et lille gebyr.

Og andre benytter det samme lokalblad til at fortælle at de ingen fest holder, at de holder åbent hus, at de ikke er hjemme eller at de ikke ønsker nogen gaver.

Tjek alle leverandører – ingen husker det de har glemt.

Alle aftaler bør tjekkes en uge før festen, mens der endnu er tid til at finde en afløser, en hjælper mere eller et andet alternativ.

Bag alle de serviceydelser der skal gå op i en højere enhed på dagen, står firmaer der ofte arrangerer fester og firmaer der er nye i festlighederne. Derudover kan man have familie og venner i gang med festdetaljer som kan overrasket i omfang.

Tjek dem alle.

Hvis du har e-mail til alle implicerede firmaer der skal levere: spisested, musiker, tøj, overnatning, foto, blomster, lejeting etc, så er det enkelt og hurtigt lige at få aftalerne konfirmeret (igen).
Ellers må man ringe rundt. Det koster kun at glemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *