Salt

Hjem Fora Omkring bordet Salt

Dette emne indeholder 1 svar og har 2 stemmer.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg

  • Eva Søjberg

    Skal man smage på maden inden man tager salt på? Eller drysses salt på inden man smager for ikke at støde kokkens kogekunst?

    Det må være et uomtvisteligt faktum at det er umuligt at vide om noget mad trænger til mere salt før man har smagt på det.
    Har man imidlertid et saltkrav der ligger langt over sædvane, så ved man naturligvis at så at sige alt man putter i munden skal have et ekstra drys.
    Til et festarrangement vil kokken nok ikke overhovedet være i lokalet og således ikke være mulig at støde på manchetterne, og samtidig vil maden være minimal til normal saltet, og man kan for den skyld bare drysse løs.
    Men brug ikke de store armbevægelser til denne mission så den ligner en kamp for at gøre maden spiselig, advarer Kaptajnen i Etikettehaandbogen.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
Svar til: Salt
Dine informationer: