Bryllupsmesse


Har denne tekst hjulpet dig, så vurdér den gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!

Et godt sted at se de mange detaljer der hører med til et bryllup

Alt er frit for alle nygifte til en uforglemmelig fest, der kan fejres på alle niveauer, og indbefatte alt hvad drømme, kultur og økonomi kan flette sammen til en oplevelse for både brudepar, familie og venner.

Når først vielsen er gennemført, i kirkeligt eller borgerligt regi, er resten af afholdelsen frit til egen gennemførelse.


LÆR AF ANDRES SPØRGSMÅL OM BRYLLUP:
Festligt kirketøj
Spørgsmål: Kan jeg tage min flotte nye festkjole på i kirken? Vi er inviteret til bryllup kort efter og vil også gerne her bruge vores fine festtøj. Nogen siger dog at jeg ikke kan have lang festkjole på i kirken, …

Festligt kirketøj Read More »


Æresport ved bryllup
Spørgsmål: Skal der opstilles æresport ved bryllup, ligesom ved eksempelvis kobberbryllup?
Fjendemøde
Spørgsmål: Jeg er inviteret til samme bryllupsfest som min værste fjende. Til denne fest hos nogle gode naboer kommer der også et ægtepar som virkelig har trådt på mig. Hele kvarteret kender den absurde sag. Hvordan skal jeg gribe denne …

Fjendemøde Read More »Inspiration kan blandt andet findes på bryllupsmesser der sædvanligvis finder sted i begyndelsen af året. Den perfekte tid for sommerbrylluppernes indsamling af ideer til inden- og udendørs beskæftigelser og underholdning.

Frit valg er på ingen måde noget let valg.
Uanset valget, er det der gør forberedelsesforløbet til en kontinuerlig opadstigende stemning med et klimaks på bryllupsdagen, at alle beslutninger er foretaget i god tid.

Besøg en af bryllupsmesserne og få tvivlen rystet bort og få valgt lige netop dit bryllup.