Bryllupsnat


Har denne tekst hjulpet dig, så vurdér den gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!

Den første gang – i en bryllupssuite!

Der findes en bryllupssuite på alle større hoteller med respekt for sig selv.
Eller et af de største værelser kan hurtigt omdøbes til det!

Når man ankommer til hotellet er mange måneders forberedelse til den forløbne dag kulmineret. Der er lige gennemført en dejlig fest med familie og venner.
Man kan være utrolig træt og gommens sidste kræfter kan bruges til at bære sin brud over tærskelen til værelset. Det har været en meget lang dag med mange oplevelser og opgaver der skulle gennemføres. Der skal nok ikke herefter forventes de store erotiske præstationer, men der kommer masser af tid senere. Ikke mindst hvis parret drager direkte på bryllupsrejse.
Så har de i forvejen fået sendt deres feriekuffert til hotellet og en aftale med nogle venner der kommer dagen efter og henter brudeudstyret, der skal bringes hjem eller tilbage til udlejer.

Vær opmærksom på ballademagere

Uanset om bryllupsnatten skal tilbringes ude eller hjemme, er der venner som ønsker at lave sjov og ballade. Det er ikke altid det bliver opfattet på den måde når huset skal pakkes ud af toiletpapiret eller der skal fjerne ting og sager der er kommet i sengen. Eller andre fornøjelige ting, der næsten kun kan betegnes som hærværk og ville have afstedkommet en politianmeldelse hvis det havde forekommet en almindelig dag. Mange vælger at lade betroede venner være i huset under bryllupsfesten og enkelte hyrer simpelthen et vagtbureau, som får at vide hvor grænsen mellem sjov og alvor går.
Dørtærskelen betragtes som stedet mellem to verdener, den gamle og den nye man bevæger sig ind i. For ikke at slæbe noget at det gamle med ind kan bruden blive båret gennem denne port.