Serviceudlejning


Har denne tekst hjulpet dig, så vurdér den gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!

Det man lige står og mangler til 40 kuverter

Serviceudlejning kan hjælpe til at holde de store fester hjemme.

Der bliver ofte mangel på tallerkener og gaffeltøj og der må lånes. Måske er det nok at spørge naboen eller familien, men skal der pyntes et ensartet bord til en helhed, er serviceudlejningen oftest den eneste løsning.

Fordelen ved serviceudlejning

Fordelen ved at leje er at der kommer tallerkener bordet rundt, med sølvtøj og de korrekte glas til vinene.
I udlejningskataloget, eller på hjemmesiden, er der mange andre små, sjove og underholdende ting og sager der kan lejes samtidig. Det kan ofte pifte stemningen op, eller bare lade festen glide lettere; for både arrangør og gæst.

Serviceudlejning kan få bordets service til at se ensartet ud

Bliver man endnu flere er der samme mulighed med borde, stole og selvfølgelig telte, så hele festen kan flyttes ud på græsplænen. En sommerfornøjelse når det er tørt og varmt.

Der er mange om budet til serviceudlejning

Der er mange festudlejningsfirmaer, men der er også nogle gange meget stor pres på, ikke mindst konfirmationssøndagene der altid giver udsolgte festlokaler i restaurationer og telte.

Jukeboks med videre

Udlejning til fest, kan også dreje sig om jukeboks eller andre underholdende elementer alt efter festens karakter. Soft-ice og popcorns maskiner eller sumobryderdragter og rodeotyr kan være alternativer til hoppeborge og en pølsevogn med hotdogs.