Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #332 Svar
  Eva Hansen
  Gæst

  Jeg er inviteret til samme fest som mine værste fjender.
  Til denne sølvbryllupsfest hos nogle gode naboer kommer der også et ægtepar som virkelig har trådt på mig. Sølvbrudeparret og hele kvarteret kender den absurde sag. Hvordan skal jeg gribe denne fest an?

  #8112 Svar
  Festbogen
  Keymaster

  Du skriver at alle kender til sagen, men er du klar over om de alle betragter den på samme måde som du? Mange mennesker bærer rundt med et fjenskab der bunder i, om ikke misforståelser så forskellige forståelser eller opfattelser af en bestemt sag eller oplevelse.
  Skal sølvbrudeparret have en gave fra dig, vil den bedste gave være en sikkerhed for glade mennesker – og ikke blot glade miner.
  Der er to måder hvorpå du kan sikre denne dag. Opsøg dine stridspartnere, og prøv at sætte dig ind i deres oplevelse af jeres fælles dilemma. Det kan være de har det som du – med omvendt fortegn, og kan I mødes midt mellem jeres opfattelser kan både jeres forhold og sølvbryllupsfesten blive en dejlig oplevelse for jer begge.
  Den anden løsning er at springe festen over, og dermed undlader en mulig trykket stemning og muligheder for eksplosive udbrud. Det kan være den største gave til sølvbrudeparret, som måske også har det dårligt ved at begge hold kommer.

  Et ønske om at komme videre ved at række en hånd frem til forsoning, kan kun være positivt. Ofte kan man blive meget forbavset over hvor meget det samme ønske har været i ens modpart.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
Svar til: Fjendemøde
Dine informationer: