Særforplejning

Hjalp artiklen jer?



Uanset hvorledes den store festmenu sammensættes og festbordet dækkes, er der stor chance for at nogle af gæsterne ikke ser bordet med samme øjne som de der brugte mange timer på at komponere festen.
Det er svært at dække sig ind ved store arrangementer hvor der kan være mange gæster man ikke kender, men ved lidt ekstra omtanke (samt måske et par forespørgsler til et par nøglepersoner) kan man i det mindste forsøge.

Det kan blive lidt mere besværligt at tilrettelægge fester, men vær overbevist om at alle modtagere af særforplejningen vil huske det som et betydeligt positivt islæt til festens øvrige forløb.





De særforplejninger der kan blive tale om er spise- og drikke muligheder for:
Økologiske spisere,
Vegetarer,
Gæster med sukkersyge,
Gæster der mere eller mindre frivilligt skal/bør afstå fra alkohol,
Gæster der af religiøse årsager har fravalgt svinekød etc. eller har valgt specialkost som fx kosher.

Og så vil omtanke for gæster med blomsterallergi og gæster der helst ikke vil ryge eller som vil ryge blive påskønnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *