Velkommen til fødselsdag

Velkommen til fødselsdag

Har denne tekst hjulpet dig, så vurdér den gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!

Invitationerne kan meget fint afspejle festens tema (hvis der er et), og der er mulighed for at tilføje at børnene skal medbringe noget eller møde op i bestemt tøj.
Der er ideer til invitationskort og eksempler ved de forskellige temafester. De kan selvfølgelig bruges blot som fødselsdagskort, men de kan også gøre festen til en helhed ved at festens tema, som ved enhver temafest uanset alder, går igennem hele forløbet som en rød tråd.

I løbet af teenagetiden vil formalia miste værdi og unge mødes helt på egne præmisser. Invitationer sendes hurtigst til jævnaldrende med en sms eller facebook. Den er modtaget efter få sekunder – og det er svaret også.


LÆR AF ANDRES SPØRGSMÅL OM FØDSELSDAG:
Galla light
Spørgsmål: Vi skal til 50 års fødselsdag – dresscode er “Galla Light”. Hvad har kvinden på i dette tilfælde: lang eller kort kjole og er det en festkjole ?
Fødselsdagsgave ved afbud
Spørgsmål: Min svigerinde afholder fødselsdag sammen med min 2 årige niece. Vi kan ikke deltage så spørgsmålet vi diskuterer i familien er, om det er god etikette at sende gave eller tage en gave med til begge næste gang man …

Fødselsdagsgave ved afbud Read More »


Hvorfor kanel?
Spørgsmål: Hvorfor gives der kanel til en 25 års fødselsdag?

De manglende informationer i forhold til de skriftlige inbydelser, betyder at der ikke er fastlagt regler der ligger ud over dagligdagen. Man kan komme som man er.
Når man er ung blandt unge (blandt sine venner!) kan man være sig selv.

Der er også mulighed for at hente forskellige invitationer fra nettet der bare skal udprintes.
Der kan fx søges hos Clipartoasen.

Mange familier har deres egne traditioner gennem voksenlivet til familien gamle overhoved(er). Her kan fødselsdagen ud over at være fødselsdagsfejring af en person, være den tilbagevendende tradition til at se hele familien. Som en jul – men kun gave til een.