Parykker


Har denne tekst hjulpet dig, så vurdér den gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!

Frit farvevalg og frisure

Langt hår eller en paryk kan være et valg eller en nødvendighed når vi skal stråle.

Brude og brudgomme ønsker naturligvis at vise sig fra den mest gunstige side på deres store dag.
En dag hvor de virkelig er på. Så at sige hvert eneste øjeblik fra kirke eller rådhus betrædes, til bryllupsfesten forlades en hel del timer senere. Det er en betydelig længere fotosession end selv de mest professionelle modeller udsættes for. Bryllup er jo også kun for en enkelt gang, så meget kan foregå næsten svævende til trods for trætheden.

Første betingelse for at gennemføre en lang festsession, er at man har det godt med sig selv, for så lang en fest som der her er tale om er det svært at holde en falsk facade. Man skal virkelig bestræbe sig for at være ærlig afslappet, så man også kan bevare glæden når alle billeder fra festen begynder at blive sendt fra gæsterne.

Vær glad til fest

Det er på samme måde et ønske fra langt de fleste gæster, at de ønsker at være med til at løfte festen. Det sker ved at være glad, se godt ud og være festligt klædt på.
Selv om gæsterne ikke er i skudlinien som værterne, kan hårproblemer eller utilfredshed med hår virkelig være et problem. Hvad enten det er fordi det mangler, er for kort eller ikke vil tæmmes.

Valget mellem paryk eller blot hårforlænger er naturligvis individuelt. Hårforlængeren jo dog skal have noget at forlænge eller blande sig med. Hårforlænger er ikke kun fordi der mangler hår, men snarere fordi man ikke vil vente 2-3 år til håret bliver langt nok til spændende frisurer – og så er det også moderne!

For fuldstændighedens skyld, kan nævnes at valget om der skal være noget (ekstra) hår på hovedet er et unisex problem. Mændenes løsning med en toupe (kort herreparyk) er med mindre mulighed for at slå sig løs. Det er ligesom blot for at dække den hårløse hovedbund, uden at gøre noget festligt ud af det.

Parykker til sjov og alvor

Og så kan parykker jo også bruges når det hele bare skal være sjovt.
Det kan være nytårsaften hvor parykkernes farver er lige så skrigende som de raketter der bliver fyret af, eller til en temafest.
Ja, det SKAL kunne ses, at det er en paryk der bæres, hvilket jo ud over farven ofte tydeligt fremgår af frisuren, eller mangelen på samme.