Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #187 Svar
  Lua Palmberg, Stenløse
  Gæst

  Vi skal holde konfirmation og er uenig med (stort set) resten af familien. Vi mener, det er konfirmandens dag, og at små børn ikke skal rende rundt og tage opmærksomheden. Men resten af familien mener, at de skal med. Er vi helt forkerte på den?

  #235 Svar
  Festbogen
  Keymaster

  Det der adskiller vennefester fra familiefester er muligheden af at følge den kontinuerlige udvikling mentalt og fysisk hos alle familiemedlemmer.
  På et tidspunkt er nogle mere ‘inde’ end andre, men familiefester sorterer ikke efter en gemytlig hitliste, men efter dna-relationer. Det kan godt være mosters mand er den mest behagelige af de to, men det er alligevel hende (med evt. nyt tilhæng) der bliver inviteret til næste familiefest såfremt de ikke mere er sammen. Det kan udmærket være omvendt til en anden fest.
  Familier følger vi, og det gælder både de helt små børn som de helt nye forældre og deres arbejde med at indlære klanens vaner til de nye medlemmer – ofte i kamp med ægtefællens (klans) mistforståede opdragelsesmetoder!

  Måske viser det sig, at den mest irriterende unge fra forrige konfirmation er blevet så ‘godt’ opdraget siden, at timevis placering ved et bord ikke mere modarbejdes af den indre gnist til at undersøge verden ….

  Der er ikke noget rigtigt eller forkert i valg af måden festen arrangeres på. Det er arrangørs ret at lægge overordnede linjer.

  #249 Svar
  Laila, Gråsten
  Gæst

  Det er nu en god idé at overveje bordplanen, personligt synes jeg, at man skal forsøge at placere folk, der hvor de gerne vil sidde, ikke fordi du synes de skal lære nye at kende eller komme ud af det med hinanden, hvis folk ikke gider.

  Laila

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
Svar til: Svar #235 i Børn i snor
Dine informationer: