Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1190 Svar
  Grethe Christensen, Odense
  Gæst

  Jeg skal holde 70 års fødselsdag og vil invitere badmintonholdet også. Vi er 8 hvoraf to mænd har koner som jeg ikke kender så godt. Kan jeg undlade at invitere konerne, da de ikke hører til holdet?

  #7929 Svar
  Festbogen
  Keymaster

  Vi har ligesom to former for de planlagte fester: familiefest og firmafest.
  Til en familiefest inviteres man med partner uanset hvor godt man kender familiemedlemmets ægtefælle. Med på holdet er også forlovede eller samboende par.
  Til firmafesten er billedet mere blandet, eftersom at ‘holdet’ kun består af arbejdskolleger. Imidlertid er jeg ikke i tvivl om arbejdsgiveres øgede forståelse for det positive i at også ægtefæller får et indblik i, og en fornemmelse for, det miljø partneren opholder sig i til hverdag.

  Man kan jo også prøve at sætte sig i de mænd på holdets sted. Hvordan vil de mon føle at kun de selv er inviteret? Vil det give dem diverse problemer med konerne – som de jo kender så godt, at de måske ved at det letteste vil være at sige nej tak til invitationen.

  Som altid: Den der inviterer vælger diverse rammer vedrørende sted og personer, og der vil altid være nogen der kun passer delvist ind i planen. Men det vil også være herfra at der kan komme et friske pust af nye betragtninger over livets finurligheder.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
Svar til: Svar #7929 i 70 års fødselsdag
Dine informationer: