Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #832 Svar
  Else
  Gæst

  Sorte lange silkebukser til bryllup med tilhørende beige/sort jakke; går det an?

  #7989 Svar
  Festbogen
  Keymaster

  Der er som bekendt mange anslag mod regler og traditioner. Og man kan komme godt afsted med langt det meste, fordi det også hører med til god opdragelse, lige fra Emma Gads tid, ikke at ‘køre’ på den person der har manglende kendskab til, eller misforstået elementær takt og tone.
  Vi er nok rykket et niveau længere frem (ud?), for vi er jo bekendt med mange af de gamle regler – men vil selv bestemme alligevel!
  Imidlertid må konsekvensen jo være, at når mange prøver at flytte grænserne – at når mange nok prøver – så er grænsen pludselig flyttet. Det er nok lige i dette minefelt vi befinder os i dag.
  Selv om jeg holder meget af (ikke mindst bryllups-) traditioner, som både kan have en reel religiøs betydning eller blot være en praktisk begrundet foranstaltning, vil jeg gerne kæmpe mod ‘det sorte forbud’ for kvinder ved bryllup. Sort tøj kan være både flot og elegant.
  For ikke at støde andres opfattelse mere end højst nødvendigt, anvendes noget kulørt tilbehør i form af sjal eller lignende, eller måske i dit tilfælde, det beige i jakken.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
Svar til: Svar #7989 i Sort bryllupstøj
Dine informationer: