Kobberbryllup dato

Hjem Fora Bryllupsdage Kobberbryllup dato

Dette emne indeholder 1 svar og har 2 stemmer.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg

 • Alberthe

  Hvornår er der kobberbryllup når de er gift d. 31 august.1997

  Ligesom bryllupsdage fra et bryllup den 29. februar vil have problemer med at kunne fejres mere end hvert 4. år (og hverken sølv- eller guldbryllup rammer rigtigt her), er der problemer med kobberbryllup for bryllup den 31. marts, 31. maj, 29.(3/4), 30., og 31. august samt 31. oktober og 31. december.

  Fødselsdage kan som hovedregel ikke holdes før den rigtige dato, og det samme må gælde for de store bryllupsdage (og de små der måske kun inkluderer parret selv).
  Imidlertid er kobberbryllup en underlig størrelse. En lidt løsere institution, og den har ofte venner i højsæddet frem for den fjerne familie.

  Den første dag efter den manglende 31. februar, er i 2010 mandag den 1. marts.
  Havde de bare valgt at blive gift dagen før, lørdag den 30. august 1997 i stedet for det anførte 31. august (søndag, som er en yderst sjælden bryllupsdag…) var bryllupsfesten ideelt lørdag/søndag.
  Var de blevet gift året før på den 31. august, havde de mulighed for en fest lørdag aften, hvor brudeparret klokken 23.59.59 kunne tage et ‘nytårsspring’ 3 dage før dagen og straks lande dagen efter deres kobberbryllup. Det må kunne betegnes som en af de længere kobberbryllupsfester!

  Husk traditioner kun er vejledende. God fest omkring den 1.

  Vores bryllupsdage-beregner kan også bruges.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
Svar til: Kobberbryllup dato
Dine informationer: