Festbogen > Emner > Hvem betaler for guldbryllup
Giv en stjerne
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner

Hvem betaler for guldbryllup

Fora Bryllupsdage Hvem betaler for guldbryllup

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  festbogen 6 år, 1 måned siden.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1503 Svar

  Dorthe, København

  Jeg har hørt at det er børnene som betaler sine forældres guldbryllop. Er det rigtig?

  #1506 Svar

  festbogen
  Keymaster

  Udgifterne ved et bryllup i dag bliver ikke bare automatisk tilskrevet brudens forældre. Oftest har brudeparret forladt hvert sit barndomshjem mange år før der forberedes bryllup, og de vil derfor ofte selv helt eller fortrinsvis stå for hele bryllupsarrangementet.
  Der kommer så et sølvbryllup som parret også selv betaler og næsten i samme tidsrum holder (begge) forældrene guldbryllup. Skal de så virkelig også betale for det?

  Det var måske et noget ensidigt eksempel, men det viser bare at der ikke kan sættes helt faste retningslinier for hvilket dankort der skal holde for til et guldbryllup.
  Har forældrene ikke den bedste økonomi til den fest man syntes de fortjener, vil det være meget passende om børnene sammen fandt en måde at hjælpe til på for at skabe en god guldbryllupsfest. Det drejer sig ikke kun om det økonomiske, men lige så meget om alle de praktiske forberedelser der kan overstige guldbrudeparrets kræfter.

  Det vage svar må nok grunde i at guldbrudepars forhold er endnu mere forskellige og individuelle end brudepars. Ikke mindst ejendomsbesiddende guldbrudepar vil vel nok i dag kunne dække alle udgifterne selv. Resten er heldige med kærlige børn der som regel får det hele til at gå op i en højere enhed.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
Svar til: Hvem betaler for guldbryllup
Dine informationer: