Under åben himmel

Fora Bryllup Under åben himmel

Dette emne indeholder 1 svar og har 2 stemmer.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg

 • Louise Lund, Skanderborg

  Vi ønsker at blive gift i det fri, men kan ikke helt finde ud af om vi må, og hvordan det rent praktisk foregår. Vi er bosiddende i Skanderborg, og ønsker at blive gift i nærområdet.

  Tillykke med beslutningen om et bryllup i det fri.

  Med godt vejr vil det blive en stor fornøjelse.
  Er ønsket om bryllup ude, medfører at der kun kan blive tale om borgerligt bryllup, eftersom i hvert tilfælde folkekirkens præster, ikke vil udendørs.

  Det praktiske vedrørende bryllup i hver kommune foretages af kommunens borgerservice, så Skanderborg kommunes borgerservice er starten for jer. Her kan man spørge om mulighederne for udendørs bryllup, eller man kan blive henvist til en af kommunens giftefogeder, og høre hvad borgmesteren tillader giftefogederne af sjove ting i kommunen. Der er en hel del selvstyre her for magtfulde borgmestre. Siger de at det ikke kan lade sig gøre hvor du ønsker det, er det IKKE muligt indenfor kommunens grænser at blive viet på en fri adresse. Få den altid til at præcisere om de ikke MÅ eller ikke VIL gå med til dine ønsker.

  Næste skridt ved afslag, er henvendelse til borgerservice i tilstødende kommuner. Nu ved jeg ikke i hvilket område af Skanderborg du bor I, men der er trods alt 5 kommuner der støder op til Skanderborg, så der er uden tvivl em af dem der gerne vil foretage en udendørs vielse, men det kan jo i så fald ikke være hjemme i haven i Skanderborg. Vi har på et tidspunkt spurgt nogle kommuner om deres holdning til diverse bryllupsforhold, og af dine nabokommuner kommer Horsens ind som den mest imødekommende overfor brudepars egne ønsker.

  Brudeparret bestemmer hvilken kommune de vil giftes i, og borgmestrene bestemmer hver især over deres kommunes tilbud.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
Svar til: Under åben himmel
Dine informationer: