Giv en stjerne
nåhhlalaOKGODSUPER

Stjernetegn

Image Source: Pixabay.com / License: CC0 Public Domain

Når der sammenlignes lister med stjernetegn, er det kendetegnende at de ikke altid er fuldstændig enige om stjernetegnenes rækkevidde. Derfor er der en dags overlapning i vores liste.

Om udlægningen af et horoskop skal have nogen indflydelse eller betydning i det hele taget er meget forskelligt. Nogle indretter sig efter og lader sig styre af horoskoper, mens andre betragter det som overtro, måske med reminisenser fra menneskets tidligere udviklingsforløb uden reelt indhold eller betydning i dag.
Med hensyn til fester og fødselsdage er der nok ingen sammenhæng mellem fest og stjernetegn. Imidlertid er der til alle stjernetegn tilknyttet bestemte ædle og halvædle stene, som vil være oplagte ideer til personlige gaver – eller som inspiration dertil.
Der findes også en (eller flere!) fødselssten som er knyttet til hver måned. På samme måde er det en fortrinlig inspiration til en gaveide.

Vandmanden, 21. januar – 19. februar
Fiskene, 19. februar – 21. marts
Vædderen, 21. marts – 21. april
Tyren, 21. april – 22. maj
Tvillingerne, 22. maj – 22. juni
Krebsen, 22. juni – 23. juli
Løven, 23. juli – 24. august
Jomfruen, 24. august – 24. september
Vægten, 24. september – 24. oktober
Skorpionen, 24. oktober – 23. november
Skytten, 23. november – 22. december
Stenbukken, 22. december – 21. januar

  
  1 kommentar

  1. Hej. I har som de fleste andre fået krebsens dato forkert. Den skilter nemmelig kl 06 21/6 og ikke den 22/6.
    Så hvis man er født efter midnat den 21/6. er Man tvilling. Og efter 06 om morgen, krebs.
    Jeg født kl 07 den 21/6. Altså én time ind i krebsens tegn. Har levet 18år af mit liv med det forkerte tegn. Til jeg spurgte en astronom om det. Fik dette svar. Og fik nok af at i bl.a, giver folk det gale svar og forkert info. (Andre bør ikk leve på en løgn)
    Tegnene læses jo i stjernerne, men stjernerne står ikk samme sted som da, man jo aflæste de div tegn. så f.eks hva der var en tvilling, dengang man fast lage tegnede. Er i dags dato en krebs… Burde i vide.
    Mvh K.Vestergaard

Har du en kommentar?


Navn:
 E-mail: