Festbogen > Leksikon > Lykønskningskort
Giv en stjerne
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner

Lykønskningskort

Det er blevet noget af en industri i dag, hvilket enhver kan konstatere ved at se de utal af stativer der er hos boghandlere og papirforretninger, for ikke at tale om enhver daglighandelsforretning.
Det er ikke bare de store festligheder der er flotte eller morsomme tekster og tegninger til, men simpelthen til enhver begivenhed i livet.
Det er meget sigende at de også bliver kaldt humørkort.

Med internettet er der kommet en ny dimension til, så alle kan sende en lykønskning via e-mail, med billeder og tekst til enhver begivenhed. Og som nye muligheder med dette medie, kan der både være animerede (bevægelige) billeder og lyd med.
Det koster som regel ikke afsenderen noget. Alle omkostninger i form af at skulle linke frem og tilbage mellem flere sider og bruge sin båndbredde til at hente en ‘åh så morsom’ flashfilm er for modtageren. Det er også modtageres der skal gøres opmærksom på den tjeneste der har ekspederet lykønskningen.
Det er et billigt produkt, men er den der skal lykønskes ikke mere værd?

Er vel et nutidigt festtelegram, der kan sammenlignes med tidligere generationers kommunikationsmåde ved hjælp af et telegram, og når det gik højt til, leveret på en festblanket.

Kom med din kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*