Festbogen > Leksikon > Julefrokost
Giv en stjerne
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner

Julefrokost

Julefrokost er julens polterabend.
Det kan være en hyggelig fællespisning og det kan være det store æde druk gilde. En årlig tilbagevendende chance for at spolere både arbejds- og privatliv hvis der ikke passes på.
Fra midt i november begynder der en speciel adfærd at indfinde sig. En form for pubcrawling. Man skal helst til så mange julefrokoster som muligt, hvor man kan spise ud over alle anstændighedens grænser, men har så samtidig muligheden for at drikke tæt så man ikke kan huske sig selv.

Nogle firmaers julefrokoster bærer præg af samme overgearede fremtoning. På samme måde som forholdet mellem polterabend og bryllup viser sig, kan vi se julefrokosten og juleaften. Heldigvis går tendensen i retning af at de gamle drukmåse blive færre og færre. På mange arbejdspladser i dag, er der heldigvis så almen en omgangtone de forskellige grupper imellem, at det ikke er nødvendigt at drikke sig fuld for at sige sin mening.

Julefrokosten har niveau lige fra en forlænget middagspause, hele eftermiddagen til aften og nat forløb. Alle har deres egne traditionsbundne forløb.

Skal hele familien med børn deltage i en julesammenkomst kan der afholdes en juletræsfest.

Kom med din kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*