Festbogen > Leksikon > Firmafest
Giv en stjerne
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner

Firmafest

Pixabay

En firmafest kan alt efter firmaets beskaffenhed og de ansattes familierelationer (skal børnene med?), afholdes som et selskab med servering i firmaets lokaler eller på en nærliggende kro, eller det kan gennemføres som en firmaudflugt til en seværdighed eller som en firmaskovtur.

Alt efter firmakulturen vil der med jævne mellemrum være en fest der grunder i færdiggørelsen af store projekter eller indledning af diverse samarbejder. Eller festen kan være en fast bestanddel for at lade alle personalegrupper lære hinanden at kende.

Firmaudflugter vil blive husket og et succesfyldt arrangement vil personalet se frem til gentagelsen af næste år. Måske så meget at de ser lidt mindre til de konkurrerende firmaers stillingsannoncer.

Firmafesten er af stor betydning med hensyn til personalets opfattelse af firmaets form og indhold, firmaets branding.
Når man tænker på de kræfter og udgifter der lægges i at promovere for køberne af firmaets produkter, vil der kunne trækkes en lige linie til at spendere til en god oplevelse for hele produktionsenheden bag den opbyggede historie, brandingen.
Et personale der får lov til at mærke historien leve positivt, vil være de bedste repræsentanter for firmaet, og villigt stille sig til rådighed for at gå med firmaets logotøj i fritiden eller sætte streamere i deres bilers bagruder.

Kom med din kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*