Buffet

Blev I klogere af at læse i vores leksikon?



Mad fra buffet er selvbetjening. Der kan være en kok til kødudskærring, men ellers kan man selv frit tage fra bordets fristelser så meget, så tit og i den rækkefølge man lyster.

Fordelen er fra køkkensiden, at man har mulighed for at improvisere hvis der kommer flere gæster end forventet. Der er jo ingen der siger at de sidste skal have det samme at spise som de første.

En buffet kan naturligvis også bruges til mindre serveringer eller til kaffe og dessertbord – også hvis hovedretten har været serveret.

Når man holder reception hvor der forventes gæster over et par timer, kan der ikke anvendes servering ved borde. Her er en buffet løsningen, hvad enten det drejer sig om det store 100 års jubilæum eller det er bogholderens 25 års ansættelse man vil vise sin anderkendelse for ved reception for personalet.

Ved normal servering kræves der noget plads for at serveringspersonalet kan komme bag om en for af servicere. Er der småt med plads, giver en buffet plads til lidt flere gæster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *