#235
Festbogen
Keymaster

Det der adskiller vennefester fra familiefester er muligheden af at følge den kontinuerlige udvikling mentalt og fysisk hos alle familiemedlemmer.
På et tidspunkt er nogle mere ‘inde’ end andre, men familiefester sorterer ikke efter en gemytlig hitliste, men efter dna-relationer. Det kan godt være mosters mand er den mest behagelige af de to, men det er alligevel hende (med evt. nyt tilhæng) der bliver inviteret til næste familiefest såfremt de ikke mere er sammen. Det kan udmærket være omvendt til en anden fest.
Familier følger vi, og det gælder både de helt små børn som de helt nye forældre og deres arbejde med at indlære klanens vaner til de nye medlemmer – ofte i kamp med ægtefællens (klans) mistforståede opdragelsesmetoder!

Måske viser det sig, at den mest irriterende unge fra forrige konfirmation er blevet så ‘godt’ opdraget siden, at timevis placering ved et bord ikke mere modarbejdes af den indre gnist til at undersøge verden ….

Der er ikke noget rigtigt eller forkert i valg af måden festen arrangeres på. Det er arrangørs ret at lægge overordnede linjer.