#7735
Festbogen
Keymaster

Det er en velsignelse at have mange gode venner og i virkeligheden dejligt at have det luksusproblem du mener at kunne løbe ind i.Gode venner forstår imidlertid også dit dilemma og accepterer det resultat du når frem til ved valget af din ældste ven eller den gode ven der bor nærmest.
Der kan læses enkelte beretninger om bryllupper med 2 forlovere på nettet, men ærlig talt kan jeg ikke tage det helt alvorligt. Der er så meget vi gerne selv vil bestemme i dag, og vi vil ikke være underlagt nogen begrænsninger i det vi foretager os.
Der er fuld frihed – om man vil giftes! Der er fuld frihed om det skal gøres borgerligt eller i et religiøst regi. Men lad os dog holde lidt på de former der er tilbage. Lige så snart der bliver løsnet for traditionen – vanen – sædvanen, vil elastikken kunne trækkes og det fremgår jo også at du måske kunne tænke dig 3 forlovere og så vil spørgsmålet måske komme fra et par andre venner om hvorfor de ikke kunne blive nummer 4 og 5.
Nu er der heldigvis meget arbejde der skal udføres i forbindelse med et bryllup så når du endeligt har valgt din forlover, kan alt det praktiske forloverarbejdet jo udmærket deles dine venner imellem.
Hvis der lige skal nævnes et par synlige projekter til dine venner kunne den ene eventuelt tage Marskalarbejdet med at hjælpe gæsterne med tøjet og følge på plads i kirken mens den anden kunne blive bedt om at være toastmaster.