BRYLLUP og de andre af livets store fester Fora Bryllup Søndag på rådhuset Svar til: Søndag på rådhuset

#7723
Festbogen
Keymaster

Når det drejer sig om borgerligt bryllup, er der ikke forlangt meget andet fra lovgivernes side, end at kommunen SKAL tilbyde lørdagsbryllup, på rådhuset eller et andet sted i kommunen. Men der skal tages ‘hensyn’ til ønskerne.

Langt de fleste kommuner tilbyder bryllup som standard flere gange om ugen, og rigtig mange kommuner vil vie brudepar alle dage fra mandag til lørdag.

Mange kommuner siger derudover at de er til at tale med når det drejer sig om andre dage – og det vil i denne forbindelse sige søndag og helligdage; mens andre kommuner siger klart nej.

Så det er muligt at blive gift søndag!
Prøv først at spørge på borgerservice i jeres egen kommune, og er de ikke så villige til at tilbyde denne service til jer (som de er til at inddrive jeres kommuneskat), så prøv nabokommunerne om de tilbyder et bedre frit valg.

Om søndagsvielsen så skal foregå på rådhuset i den kommune der vil vie jer, eller et andet sted i kommunen, er også op til kommunen (borgmesteren) at lægge de overordnede rammer for.
At åbne rådhuset for et bryllup en søndag, er ikke anderledes end at åbne en lørdag, som jo også er lukket for al anden aktivitet.