Velkommen til fødselsdag

Hjalp artiklen jer?Invitationerne kan meget fint afspejle festens tema (hvis der er et), og der er mulighed for at tilføje at børnene skal medbringe noget eller møde op i bestemt tøj.
Der er ideer til invitationskort og eksempler ved de forskellige temafester. De kan selvfølgelig bruges blot som fødselsdagskort, men de kan også gøre festen til en helhed ved at festens tema, som ved enhver temafest uanset alder, går igennem hele forløbet som en rød tråd.

I løbet af teenagetiden vil formalia miste værdi og unge mødes helt på egne præmisser. Invitationer sendes hurtigst til jævnaldrende med en sms eller facebook. Den er modtaget efter få sekunder – og det er svaret også.

De manglende informationer i forhold til de skriftlige inbydelser, betyder at der ikke er fastlagt regler der ligger ud over dagligdagen. Man kan komme som man er.
Når man er ung blandt unge (blandt sine venner!) kan man være sig selv.

Der er også mulighed for at hente forskellige invitationer fra nettet der bare skal udprintes.
Der kan fx søges hos Clipartoasen.

Intet der slår virkelighedens beretninger. Der kommer nogle her!
Historier og beretninger og fotoserier fra de der har været igennem diverse fester, ikke mindst de første i den endeløse række.
Se hvordan andre har forberedt sig og fået lavet en fødselsdag med en fest der skaber minder. Her er festbogens realityafsnit.

 


 

Har du en side med dine fester som vi må linke til på samme måde som ovenstående? Skriv en kommentar, så kommer den på listen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *