Brunch


Har denne tekst hjulpet dig, så vurdér den gerne!

Printet fra festbogen.dk - tekster om forberedelse af alle fester!

Det fleksible måltid midt på formiddagen

I mange festsammenhænge kan dette måltid være løsningen når festforløb både giver en noget hektisk formiddag, samtidig med at der ikke er tid eller plads i maven på grund af stress og lidt nerver hvis turen snart efter går til kirken for at sige et ja.

Også overnattende gæster skal have lov til langsomt at få systemet op i omdrejninger igen. En brunch giver også de personer der er taget hjem efter festen, en mulighed for at vende tilbage og få den sidste snak med familien over brunchen før familien atter spreder sig ud over hele landet.

At amerikanerne gerne vil have æren for at have opfundet brunch, ved at kombinere breakfast og lunch, kan der fra alle b-mennesker stilles et stort spørgsmålstegn til. Men hvis der bare menes ordet brunch har de vel ret. Der skal ikke her stilles morsomme forsøg på at sammensætte de tilsvarende danske ord, men blot kan konstateres at brunch også er blevet et dansk ord.
Det mest positive ved brunch er at man kan spise det hver dag, i stedet for den gamle ‘sene morgenmad’ – der havde noget ‘sovet over’ eller tømmermænd over sig.