Giv en stjerne
nåhhlalaOKGODSUPER

Min lykkelige dag

Pixabay
Se min hjemmeside om mit bryllup

Inspiration til dit bryllup


Har du inspiration til specielle oplevelser der virkelig kan gøre at bryllupsdagen huskes og bliver et varrigt minde for både brudeparret som alle gæsterne til den højtidelige dag?
Så skriv gerne din historie, kommentar eller inspiration til produktion af minder.

Ballon-Bryllup i Amerika 1888.
Bryllup i Luften!
Et ægte amerikansk Paafund.

Originale Brylluper er i Lag med at blive Mode i Amerika.
Det nyeste er Bryllup i Ballon, med efterfølgende Bryllupsrejse gennem Luften.
Vielsen foregik i Kæmpeballonen »Commonwealth« paa Rhode Island og overværedes af cirka 40.000 Mennesker. Saasnart Præsten havde lyst Velsignelsen over Mr. Davis og Miss Buckley, blev Tovene sluppet, og det unge Par gik til Vejrs i deres lille Privatgondol, der var anbragt under Ballonførerens Plads. Tilskuerne gav saa mange Brudegaver, at det unge Par fik nok til at sætte Bo for, da de atter vendte hjem fra deres originale Bryllupsrejse, der forresten nær var endt midt ude i en Sump, hvor Ballonen maatte lande.


Bryllup i Zoologisk Have i Boston 1903.
Bryllup i Løveburet.
Naar man kan tjene Penge til sin Bryllupsrejse ved at lade sig vie i et Løvebur, hvorfor skulde man saa ikke gøre det? Det er et ægte amerikansk Ræsonnement, og saaledes gik det til, at Arthur Andrassy og Charlotte Wiborg, som vort Billede viser det, ad denne usædvanlige Vej traadte ind i den hellige Ægtestand. Flere tusinde Mennesker overværede Scenen, der fandt Sted i den zoologiske Have i Boston. (Verden og Vi, 1. marts 1903).
2 kommentarer

 1. Varmluft ballon kirkelig vielse, den første af sin slags i Danmark.

  Tidligere på året booket som bryllupsfotografer til Danmarks første kirkelige vielse i en varmluftballon.

  Det har været en enormt spændende process at være med i, både den smukke luftballon test flyvning med os tidligere på året og selve vielsen her d.16/7, vi må begge indrømme, at det har givet os en rigtig dejlig en på opleveren.

  Vi elsker alle vores bryllupper, men der er jo ingen tvivl om, at sådan et bryllup som dette nok ikke sker så mange gange mere i vores karriere, hvis det da nogensinde sker igen…

  Jeg vil dog anbefale alle der ønsker sig et meget smult men utraditionelt bryllup, at overveje at blive viet i en luftballon, uanset om I ønsker en borgerlig eller kirkelig vielse, men forbered jer på et langt sejt træk hvis I vil forsøge, at få godkendt kirkelig vielse fordi, det er Danmarks biskop som ene og alene kan sige ja eller nej til jeres anmodning.
  Dette brudepar har et luftballon firma, og deres godkendelse rejse tog godt 12mdr. fra de søgte første gang og fik nej til 5 og sidste ansøgning endelig blev godkendt af både præst og biskop… men kæmp for jeres ønsker, det er mit råd.

  Der er bl.a. kommet en masse dejlige billeder og så denne SoMe video ud af Nanna og Niels’ vielse i den store varmluftballon, højt oppe over Sjælland på strækningen fra Sonnerupgaard Gods og Ringsted

  https://youtu.be/4MT4NcPMxRc

  Tina og Jan
  http://www.igaard.dk

  • Der skal naturligvis stadig søges når kirkebryllup skal foregå udenfor kirken, men med ændringer i 2018/2019 kan præsten nu selv give tilladelse uden at forstyrre biskoppen.

Har du en kommentar?


Navn:
 E-mail: