Giv en stjerne
nåhhlalaOKGODSUPER

Min lykkelige dag

Pixabay
Se min hjemmeside om mit bryllup

Inspiration til dit bryllup

Der er intet der slår virkelighedens beretninger. Og de kommer her. Historier og beretninger og fotoserier fra de der har været igennem hele møllen. Se hvordan andre har forberedt sig og arbejdet med og mod etikette, for netop at lave deres helt personlige bryllup efter deres egne ønsker.

Se forberedelser og se forløb, og få inspiration og måske en helt ny indfaldsvinkel til dit eget bryllup.

Vi er meget glade for de der lader os andre se nærmere på deres helt personlige sider, og bruge dem som inspiration.
Nogle beskriver forberedelserne mens andre fortæller om festen. Det kan være i tekst eller det kan være i billeder. Vi vil meget gerne linke til begge beskrivelser. Kommende festarrangører kan spare sig for nogle problemer som andre viser en løsning på – eller ligegyldigheden af!

Nogle ønsker en bryllupsoplevelse hverken de eller gæsterne nogensinde glemmer. Sådan har det altid været.

Ballon-Bryllup i Amerika 1888.
Bryllup i Luften!
Et ægte amerikansk Paafund.

Originale Brylluper er i Lag med at blive Mode i Amerika.
Det nyeste er Bryllup i Ballon, med efterfølgende Bryllupsrejse gennem Luften.
Vielsen foregik i Kæmpeballonen »Commonwealth« paa Rhode Island og overværedes af cirka 40.000 Mennesker. Saasnart Præsten havde lyst Velsignelsen over Mr. Davis og Miss Buckley, blev Tovene sluppet, og det unge Par gik til Vejrs i deres lille Privatgondol, der var anbragt under Ballonførerens Plads. Tilskuerne gav saa mange Brudegaver, at det unge Par fik nok til at sætte Bo for, da de atter vendte hjem fra deres originale Bryllupsrejse, der forresten nær var endt midt ude i en Sump, hvor Ballonen maatte lande.


Bryllup i Zoologisk Have i Boston 1903.
Bryllup i Løveburet.
Naar man kan tjene Penge til sin Bryllupsrejse ved at lade sig vie i et Løvebur, hvorfor skulde man saa ikke gøre det? Det er et ægte amerikansk Ræsonnement, og saaledes gik det til, at Arthur Andrassy og Charlotte Wiborg, som vort Billede viser det, ad denne usædvanlige Vej traadte ind i den hellige Ægtestand. Flere tusinde Mennesker overværede Scenen, der fandt Sted i den zoologiske Have i Boston. (Verden og Vi, 1. marts 1903).Har du en side med dine fester som vi må linke til på denne side så skriv din URL og en kommentar herunder.