Festbogen > Bryllup A-Z > Min lykkelige dag
Giv en stjerne
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner

Min lykkelige dag

Pixabay
Se min hjemmeside om mit bryllup

Inspiration til dit bryllup

Der er intet der slår virkelighedens beretninger. Og de kommer her. Historier og beretninger og fotoserier fra de der har været igennem hele møllen. Se hvordan andre har forberedt sig og arbejdet med og mod etikette, for netop at lave deres helt personlige bryllup efter deres egne ønsker.

Se forberedelser og se forløb, og få inspiration og måske en helt ny indfaldsvinkel til dit eget bryllup.

Vi er meget glade for de der lader os andre se nærmere på deres helt personlige sider, og bruge dem som inspiration.
Nogle beskriver forberedelserne mens andre fortæller om festen. Det kan være i tekst eller det kan være i billeder. Vi vil meget gerne linke til begge beskrivelser. Kommende festarrangører kan spare sig for nogle problemer som andre viser en løsning på – eller ligegyldigheden af!

Har du en side med dine fester som vi må linke til på denne måde så skriv en kommentar herunder.

1 Kommentar

 1. Varmluft ballon kirkelig vielse, den første af sin slags i Danmark.

  Tidligere på året booket som bryllupsfotografer til Danmarks første kirkelige vielse i en varmluftballon.

  Det har været en enormt spændende process at være med i, både den smukke luftballon test flyvning med os tidligere på året og selve vielsen her d.16/7, vi må begge indrømme, at det har givet os en rigtig dejlig en på opleveren.

  Vi elsker alle vores bryllupper, men der er jo ingen tvivl om, at sådan et bryllup som dette nok ikke sker så mange gange mere i vores karriere, hvis det da nogensinde sker igen…

  Jeg vil dog anbefale alle der ønsker sig et meget smult men utraditionelt bryllup, at overveje at blive viet i en luftballon, uanset om I ønsker en borgerlig eller kirkelig vielse, men forbered jer på et langt sejt træk hvis I vil forsøge, at få godkendt kirkelig vielse fordi, det er Danmarks biskop som ene og alene kan sige ja eller nej til jeres anmodning.
  Dette brudepar har et luftballon firma, og deres godkendelse rejse tog godt 12mdr. fra de søgte første gang og fik nej til 5 og sidste ansøgning endelig blev godkendt af både præst og biskop… men kæmp for jeres ønsker, det er mit råd.

  Der er bl.a. kommet en masse dejlige billeder og så denne SoMe video ud af Nanna og Niels’ vielse i den store varmluftballon, højt oppe over Sjælland på strækningen fra Sonnerupgaard Gods og Ringsted

  https://youtu.be/4MT4NcPMxRc

  Tina og Jan
  http://www.igaard.dk

Kom med din kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*