Festbogen blev startet i 2000, med det formål at give alle et sted at finde information til den næste fest.

Hvad enten du skal til sølvbryllup, kobberbryllup, barnedåb eller konfirmation – eller blot ønsker at surfe rundt og blive inspireret til din næste havefest, findes informationerne her.

Festbogen indeholder disse overordnede ting:

Teksterne der omhandler klassiske festforløb/forberedelser for barnedåb, konfirmation, (børne)fødselsdag, bryllup og de efterfølgende bryllupsdage. Apropos bryllupsdage, findes her en beregner, som ud fra bryllupsdatoen viser hvilken (uge)dag de forskellige bryllupsdage falder på. Inden for hver kategori er der også vist links til andre steder på nettet, hvor festglade danskere har samlet billeder og beskrivelser af lige netop deres fest – til god inspiration for andre. Særligt populære er siderne om gamle lege og skattejagt til børnefødselsdag. Korte beskrivende tekster om udvalgte festlige emner findes i vores festleksikon.

Andre fester der handler om for eksempel firmafest, reception, temafest og mange flere er at finde i Festleksikon, hvor der kan søges på alle festlige ord og begreber.

En kalender, der indeholder de årligt tilbagevendende begivenheder som påske, jul, fars dag, aprilsnar, nytårsaften og alle de andre. Herunder også en liste over de forskydelige helligdage i år og de næste 10 år.

Kaptajnens etikettebog er et spændende indblik i takt og tone anno 1947.